Kok, kookboekenschrijver en docent bij haar kookworkshops Paulami Joshi praat met host Petra Possel over haar nieuwe boek: De specerijenbijbel.Zoals Petra zegt: een wereldprestatie!
Levensles van Paulami:
Leven is nog makkelijker, kleurrijker, mooier – en smaakvoller! -met specerijen.
Kookboekenrecensent en voormalig Dame Reiziger Karin van Munster bespreekt Boustany, het nieuwe boek van chef-kok en kookboekenschrijver Sami Tamimi, de bekende collega van Yotam Ottolenghi. De verwijzing naar de (moes-)tuin van zijn grootvader is natuurlijk niet toevallig. Het is het eerste solo-kookboek van Sami Tamimi.
Keukenprins Pieter maakt uit Boustany van Sami Tamimi geroosterde knolselderij en tomaat uit de oven. Het recept van deze lekkere traybake is terug te vinden op onze site. Spoiler: Paulami verklaart niet van selderij te houden maar hier gráág een uitzondering voor maakt.
Met dank aan onze Culinaire Vriend Hofweb.nl
Wil je ook Culinaire Vriend worden? Mail dan met adverteren@smakelijkpodcast.nl