Smakelijk! De podcast van Petra Possel 49: Italiaanse ribollita door Keukenprins Pieter
Italiaanse ribollita! – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht
Italiaanse ribollita! – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht
Cees Holtkamp en Julius Jaspers praten met Petra Possel over speculaas en over het Kerstdiner.
Jeroen Woe, cabaretier en foodie en Wouter Aalst, oprichter en docent bij de Amsterdam Wine Academy praten met Petra Possel
Jacques Hermus praat met Petra Possel over het slagersboek dat hij samen met Ronald Giphart schreef
Meike Krüger (Mokumeet) praat met Petra Possel over carbs, koolhydraten dus
Eigenaar Reinier Kempenaar en chef Martijn Koeleman van restaurant De Dyck praten met Petra Possel
Joël Broekaert praat met Petra Possel
Chef-kok Jeroen van Oijen en fermentatiekoningin Ivana Mik praten met host Petra Possel
Mischa Blok praat met Petra Possel over Korea (en familie)
Remko Kraaijeveld, foodfotograaf, praat met Petra Possel
Hugo Kennis, TV-kok, praat met Petra Possel
Chef-kok en brandmeester Patrick Nugter praat met Petra Possel
Meneer Wateetons praat met Petra Possel
Emma de Thouars, Katinka Lansink Dodero & Rubie van Crevel praten met Petra Possel
Theus de Kok voormalig chef-kok** van restaurant De Echoput praat met Petra Possel
Visman Bart van Olphen & Esmee Langereis pratenmet Petra Possel
Ronald Giphart praat met Petra Possel over koken, eten en schrijven
Phi-Yến Phan praat met Karin van Munster en Petra Possel
zangeres Shirma Rouse praat met Petra Possel
Chef-kok Jeroen van Oijen en tv-maker JP Pellemans praten met Petra Possel
Oof Verschuren, Joris Vermeer en Kasper Hoex praten met Petra Possel
Alwin Leemhuis en Jan-Jaap Altenburg praten met Petra Possel
Raghenie Bhawanie en Esmee Langereis praten met Petra Possel
Paulami Joshi en Afke Boven praten met Petra Possel
Yvette van Boven, Joël Broekaert en Kees Elfring praten met Petra Possel
Marinus Noordenbos en Karin van Munster praten met Petra Possel
Hidde de Brabander – meester patissier en meesterijsbereider – spreekt met Petra Possel over hard werken, schilderen, kunst en patisserie
Ingrid Hofstra en Esmee Langereis praten met Petra Possel over de Zweedse keuken en alcoholvrije wijn
Teun van de Keuken praat met Petra Possel over echt voedsel
Christian Weij, fermentatie – en desemspecialist praat met Petra Possel
Chef-kok Joris Bijdendijk praat met Petra Possel over zijn boek Chez Bijdendijk
Culinair recensent Mara Grimm en tv-maker JP Pellemans praten met Petra Possel
Chef-kok Julius Jaspers en Karin van Munster parten met Petra Possel
Wijnmaker Florien Kleine Snuverink praat vanuit de Jura met Petra Possel
Chef-kok Ron Blaauw en Karin van Munster praten met Petra Possel
Noni Kooiman en Karin van Munster zijn in gesprek met Petra Possel over geheimen van de wok en het nieuwe boek van Donna Hay
(2/2) Nadia Zerouali, Simone van Thull en chef Ruben Schippers in gesprek met Petra Possel
Nadia Zerouali, Simone van Thull en chef Ruben Schippers in gesprek met Petra Possel
Leonardo Pacenti en Maud Moody praten met Petra Possel over hun pastaboek
Emile van der Staak en Hiske Versprille praten met Petra Possel