Smakelijk! De podcast van Petra Possel 5: Chef Helmi Smeulders (Caribbean Chef), slateler Marshall Damiana & culinair creator Kris Kierindongo locatie aflevering op Curaçao

Vanaf Curaçao: over lokaal eten & koken met chef Helmi Smeulders, slateler Marshall Damiana en concept creator Kris Kierindongo.

Petra Possel praat op Curaçao met drie eilandbewoners met een diepe liefde voor het eiland en voor eten over de nieuwe draai die ze aan hun leven gaven door te kiezen voor (het maken van) goed eten en drinken. Kris begon op zijn geboortegrond naast een moestuin ook Vittle Art met storytelling dinners, Marshall raakte zijn baan kwijt bij de olieraffinaderij en begon met het telen van sla in zijn bedrijf D’Farm en Caribbean chef Helmi zei haar juristenbaan vaarwel en kookt nu in the field en in haar eigen kookstudio op Curaçao met mooie, lokale producten.
Keukenprins Pieter bereidt voor de gelegenheid gerechten met lokale ingrediënten zoals papaya, kokos, lionfish, mango en geitenvlees.

Wil je reageren, een recept opvragen óf adverteren, mail dan naar: smakelijkpodcast@gmail.com. Wij antwoorden zo snel mogelijk!

Scroll naar boven