Smakelijk! De podcast van Petra Possel 8: Cesar Majorana, schrijver, presentator en wijnkenner en -liefhebber, belijdt op TikTok zijn obsessieve liefde voor wijn

Cesar Majorana, schrijver, presentator en wijnkenner en -liefhebber, belijdt op TikTok zijn obsessieve liefde voor wijn en heeft inmiddels een leger aan volgers. In Smakelijk! vertelt hij Petra Possel verder over die diepe liefde, over zijn hang naar goed eten en drinken, zijn jeugd en zijn jonge vaderschap.

We proeven een savagnin uit de Jura en smikkelen er een bordje comté, augurken en pastrami bij leeg.

De savagnin van Les Bottes Rouges uit de Jura is te bestellen bij wijnimporteur Jan van Roekel van Clavelin.

De augurken zijn gekweekt en ingemaakt door Harmen Ligthart van restaurant De Hinde (in Hindeloopen) en aldaar te koop, zolang de voorraad strekt.

Nieuwsgierig naar het recept van de augurken van Harmen Ligthart?

Scroll naar boven