Smakelijk! De podcast van Petra Possel 25: Paulami Joshi en Karin van Munster praten met Petra Possel
Paulami Joshi en Karin van Munster praten met Petra Possel
Paulami Joshi en Karin van Munster praten met Petra Possel
Pissaladière – Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Kok, tv-maker, kookboekenschrijver en collega podcasthost Yvette van Boven praat met host Petra Possel over haar boek Van Boven in
Mas van Putten en Carl Lemette-Polhaupessy praten met Petra Possel
Karin Luiten en Charlotte Kleyn praten met Petra Possel
Aardbeienbavarois Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Mai Nguyen en Karin van Munster praten met Petra Possel
Hollandse asperges met Hollandaisesaus door Keukenprins Pieter
In memoriam: Jonnie Boer – Petra Possel gedenkt chefkok (***) Jonnie Boer van restaurant De Librije
Ellen Scholtens en Kevin Fan praten met Petra Possel
Nasi goreng kampung Lonny – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Herman den Blijker en Wouter Aalst praten met Petra Possel
Tarte Tatin – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Charlotte Kleyn en Maarten Hell praten met Petra Possel over 4 eeuwen eetcultuur in Amsterdam
Pasta alla Veneziana – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Vera Andreas en Cees Timmerman praten met Petra Possel over Indisch eten
Bloedsinaasappelparfait – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Poss
Wild zwijnpeper (civet) – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Maureen Tan en Karin van Munster praten met Petra Possel
Clafoutis – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Wim Ballieu – de Vlaamse ballenjongen – praat met Petra Possel
Griekse recepten van Manuëla Kemp door Keukenprins Pieter
Tartiflette – Keukenprins Pieter maakt een gerecht
Vieze kookboeken – Swaan Levy Janssen praat met Petra Possel
Rudolph van Veen praat met Petra Possel over Kerst, zijn vakmanschap en zijn nieuwe boek
Rendang van eend – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Italiaanse ribollita! – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht
Cees Holtkamp en Julius Jaspers praten met Petra Possel over speculaas en over het Kerstdiner.
Jeroen Woe, cabaretier en foodie en Wouter Aalst, oprichter en docent bij de Amsterdam Wine Academy praten met Petra Possel
Jacques Hermus praat met Petra Possel over het slagersboek dat hij samen met Ronald Giphart schreef
Meike Krüger (Mokumeet) praat met Petra Possel over carbs, koolhydraten dus
Eigenaar Reinier Kempenaar en chef Martijn Koeleman van restaurant De Dyck praten met Petra Possel
Joël Broekaert praat met Petra Possel
Chef-kok Jeroen van Oijen en fermentatiekoningin Ivana Mik praten met host Petra Possel
Mischa Blok praat met Petra Possel over Korea (en familie)
Remko Kraaijeveld, foodfotograaf, praat met Petra Possel
Hugo Kennis, TV-kok, praat met Petra Possel
Chef-kok en brandmeester Patrick Nugter praat met Petra Possel
Meneer Wateetons praat met Petra Possel