Smakelijk! De podcast van Petra Possel 34: Aan de rol – pasta in brodo. Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Aan de rol – pasta in brodo. Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Aan de rol – pasta in brodo. Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Opera en culinair genieten: Yvon Scheper praat met Petra Possel
Steak van watermeloen – Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Bibi en Mia Loomans praten met Petra Possel
Bretonse galette met artisjokken – Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Tamara Ivanović en Karin van Munster praten met Petra Possel
Gazpacho – Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
https://app.springcast.fm/download/170908/4AHuKgOnWY4aeQh7AhPJAaUsjNm3QSt8.mp3 Kok, tv-maker en kookboekenschrijver Noni Kooiman praat met host Petra Possel over haar nieuwe boek: Buiten koken – barbecueën
Rabarberslof Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Paulami Joshi en Karin van Munster praten met Petra Possel
Pissaladière – Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Kok, tv-maker, kookboekenschrijver en collega podcasthost Yvette van Boven praat met host Petra Possel over haar boek Van Boven in
Mas van Putten en Carl Lemette-Polhaupessy praten met Petra Possel
Karin Luiten en Charlotte Kleyn praten met Petra Possel
Aardbeienbavarois Keukenprins Pieter maakt een gerecht voor Petra Possel
Mai Nguyen en Karin van Munster praten met Petra Possel
Hollandse asperges met Hollandaisesaus door Keukenprins Pieter
In memoriam: Jonnie Boer – Petra Possel gedenkt chefkok (***) Jonnie Boer van restaurant De Librije
Ellen Scholtens en Kevin Fan praten met Petra Possel
Nasi goreng kampung Lonny – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Herman den Blijker en Wouter Aalst praten met Petra Possel
Tarte Tatin – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Charlotte Kleyn en Maarten Hell praten met Petra Possel over 4 eeuwen eetcultuur in Amsterdam
Pasta alla Veneziana – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Vera Andreas en Cees Timmerman praten met Petra Possel over Indisch eten
Bloedsinaasappelparfait – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Poss
Wild zwijnpeper (civet) – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Maureen Tan en Karin van Munster praten met Petra Possel
Clafoutis – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Wim Ballieu – de Vlaamse ballenjongen – praat met Petra Possel
Griekse recepten van Manuëla Kemp door Keukenprins Pieter
Tartiflette – Keukenprins Pieter maakt een gerecht
Vieze kookboeken – Swaan Levy Janssen praat met Petra Possel
Rudolph van Veen praat met Petra Possel over Kerst, zijn vakmanschap en zijn nieuwe boek
Rendang van eend – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht met Petra Possel
Italiaanse ribollita! – Keukenprins Pieter bespreekt een gerecht
Cees Holtkamp en Julius Jaspers praten met Petra Possel over speculaas en over het Kerstdiner.
Jeroen Woe, cabaretier en foodie en Wouter Aalst, oprichter en docent bij de Amsterdam Wine Academy praten met Petra Possel
Jacques Hermus praat met Petra Possel over het slagersboek dat hij samen met Ronald Giphart schreef