Smakelijk! De podcast van Petra Possel 29: Oof Verschuren, Joris Vermeer en Kasper Hoex praten met Petra Possel

Beverwijk meets Japan!

Oof Verschuren, Joris Vermeer & Kasper Hoex in een speciale locatie aflevering van Smakelijk! in Café Picknick (naast Zacht Staal) op landgoed Rorik bij Beverwijk.

Kasper Hoex is tuinman, ecoloog en initiatiefnemer van De Groente Amsterdammer op Landgoed Rorik, in de polder bij Beverwijk. Achter de ringwal van Landgoed Rorik ligt een zelfvoorzienend restaurant, kleinschalige camping, biologische akker, pluktuin, wijngaard en vogelweide verscholen.

Oof Verschuren, fotograaf – o.a. van de boeken van Yvette van Boven – en schrijver van het kookboek Homakase praat met host Petra Possel over zijn inmiddels niet meer geheime liefde: het thuis op professionele wijze maken van sushi voor huiselijk gezelschap.

Chefkok en tv-maker Joris Vermeer reisde voor voor tv-serie en boek De Aardappeleters de hele wereld over, op zoek naar de oorsprong van bekende gerechten. Samen met Marinus Noordenbos en Kuni Ohtawara van restaurant Hokkai Kitchen in IJmuiden schreef hij het boek Hokkai – De Japanse keuken voor de thuiskok.

Wil je Culinaire Vriend van de show worden? Mail dan met adverteren@smakelijkpodcast.nl.

Scroll naar boven