Smakelijk! De podcast van Petra Possel 25: Yvette van Boven, Joël Broekaert & Kees Elfring op locatie in Café Picknick bij Beverwijk!

Yvette van Boven,Joël Broekaert & Kees Elfring in een speciale locatie aflevering van Smakelijk! in Café Picknick (naast Zacht Staal) bij Beverwijk!

Yvette van Boven, culinair schrijver, tv- en podcastpresentator en natuurlijk kok praat met Petra Possel over haar wilde tuin in Ierland, de Van Boven Tiendaagse, haar nieuwe kookboek Easy en het maken van keuzes.

Restaurantcriticus en schrijver Joël Broekaert geeft een minicollege over bonen door de eeuwen heen naar aanleiding van zijn boek “De wereldgeschiedenis in twaalf bonen” en heeft nooit spijt van het incidenteel dragen van een panterlegging.

Chef-kok en horecaondernemer Kees Elfring vertelt over de lange weg van groenteboer en semi-illegaal restauranthouder in Amsterdam, nachtelijke ritten naar Rungis in Parijs tot Wegrestaurant Zacht Staal en Café Picknick in Beverwijk waar hij één van de initiatiefnemers van is.

Keukenprins Pieter serveert een salade met Friese woudboontjes en gedroogde Friese worst.

Wil je Culinaire Vriend van de show worden? Mail dan met adverteren@smakelijkpodcast.nl.

Deze podcast werd opgenomen bij Café Picknick in Beverwijk op landgoed Rorik. Ook de opname van onze podcast bijwonen? Dat kan op zondag 9 juni 2024 van 14 tot 17 uur tijdens een 3 gangen-lunch in Café Picknick: “Beverwijk meets Japan” met (food-) fotograaf Oof Verschuren van wie het boek Homakase verscheen, chef Joris Vermeer (Aardappeleters en Hokkai) en grondlegger/tuinman Kasper Hoex van Landgoed Rorik. Reserveer je ticket op cafepicknick.nl via de reserveringsbutton.

Scroll naar boven