Smakelijk! De podcast van Petra Possel 27: Raghenie Bhawanie en Esmee Langereis praten met Petra Possel

Raghenie Bhawanie en Esmee Langereis praten met host Petra Possel.

Raghenie Bhawanie vertelt hoe haar familie vanuit India de wereld is overgestoken, over haar jeugd in Leeuwarden en hoe belangrijk koken en eten voor haar is. Binnenkort verschijnt haar boek Madame jeanette -Simpele Surinaamse groenterecepten met pit.

Esmee Langereis van whattodrink.nl houdt een gloedvol en smaakvol betoog over alcoholvrije bubbels, pardon, mousserende rosé wijnen. Ze bespreekt de Torres natureo rosado sparkling, de rosé NOOH van Château La Coste en de Yamilé van Muri.

Keukenprins Pieter serveert twee Surinaamse broodjes: broodje olie-sardien en broodje luie zondag (gefrituurd masala ei) uit het boek van Raghenie Bhawanie.

Met dank aan onze nieuwe Culinaire Vriend: kookwinkel Duikelman, gevestigd aan de Ferdinand Bolstraat 66-68 te Amsterdam. De reis méér dan waard voor de echte kookliefhebber.

Ook de opname van onze podcast bijwonen? Dat kan op zondag 9 juni 2024 van 14 tot 17 uur tijdens een 3 gangen-lunch in Café Picknick: “Beverwijk meets Japan” met (food-) fotograaf Oof Verschuren van wie het boek Homakase verscheen, chef Joris Vermeer (Aardappeleters en Hokkai) en grondlegger/tuinman Kasper Hoex van Landgoed Rorik. Reserveer je ticket op cafepicknick.nl via de reserveringsbutton.

Wil je ook Culinaire Vriend worden? Mail dan met adverteren@smakelijkpodcast.nl.

Scroll naar boven